BuzzadorBlog

tisdag 22 april 2014

En stund sen jag uppdaterade =)

Har hänt typ massor men vet inte vad jag ska skriva och vad jag ska filtrera bort....

Stolpar kanske bara lite punkter eller så blir det massa ordbajsande, ni märker ;)

Om man inte bryr sej, varför då ägna blogginlägg efter blogginlägg om att jag blockerat på fejjan??? Sorry men här har JAG valt att ha kontrollen och ger den inte till dej... Som du själv skriver, du vet inte vem jag är eller ens vill ha nåt med mej att göra så varför ägna den tiden till strunt då???

Mira löper och har just passerat mitten av löpet så vi kommer inte behöva avstå massa tävlingar i sommar för den sakens skull =)

Har fått mysa massor med pappa i helgen och kan nu officiellt säga att det är sommar då jag rattar min blåa fara igen ;)

Har nu bara kvar fältstudierna så är jag klar med skolan, har mailat berörda rektorer nu så bara hålla tummarna annars blir det plan B (som inte ens är formad än) haha

Har ett grupparbete och en helg kvar på grund modulen, sen bara göra lite hjälpinstruktörstimmar och vänta in nästa modul som blir allmänlydnadsinstruktör för min del... Givetvis ska spår, lydnad, tävling och rally klämmas in med men en sak i taget och det är klubbens behov och när modulerna går av staplarna som styr för min del =)

Längtar just nu i skrivande stund hem till min säng, jobbat natt, inte sovit mer än kanske 1.5 timmar på soffan efter pappa åkte mot el stockholmo och sen var det hockey mm så vart på jobbat från kl 23 med vaken natt så sängen känns mer än lockande just nu... Har dock hunnit ge feedback på förra uppgiften, göra uppgiften som skulle vart inne 20/4 och gjort en grovis av rapporten till fältstudierna!!
Man är effektiv på natten haha

Har vart ute och prommat med Åsa och djuren vilket har varit grymt skönt i det underbara vädret vi haft i helgen, bara vänta att snö och lera försvinner så är det guld =) Men ja det går typ alldeles snart börja spåra och så som jag längtar!!!

Till helgen är det tävling i Rallylydnad och jag ska tävla med lilla Q på lördag och vara skrivare i fortsättningsklassen på lördagen samt någon klass på söndagen så helgen kan man säga går i hundarnas tecken!! Men först lite bio och grejjs med M =)

Å inte länge kvar till händelserika Maj månad nu heller =) En weekend i stockholm med S, skolavslutning, sista helgen på grundmodulen och sen tar jag sommarlov från Luleå kommun och jobbet som personlig assistent till förmån för boendehandledare i Kalix =)

I juni är det lite ledigt innan jag kör igång i Kalix med kennelläger och kanske någon tävling ;)

I juli är det ny resa på planeringsbordet, Rom spekuleras det om =)

Augusti är det bröllop och säkert massor med mera saker jag inte ens har en susning om i skrivande stund!!!

Känner på mej att det kommer bli en riktigt awsome sommar!!!

Nä nu bara tre timmars jobbande kvar så får jag åka hem till min pälsboll och säng!!!

Ha de gött och glöm inte spana in grymma produker hos LR world!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar