BuzzadorBlog

söndag 22 juni 2014

Nya böcker

Som många vet är jag en riktig bokoman och läser i princip dagligen. Det är för det mesta skönlitteratur och biografier men nu har jag beställt tre nya böcker, tänkta till nästa sommar =)
Jag ska odla lite eget tänkte jag nästa år, nu då jag är helt på det klara med vart jag ska jobba och sådant. Jag kommer ju sluta pendla vilket i sej leder till mera tid hemma och så kommer jag förhoppningsvis kunna styra lite mera på min tid då jag ska jobba och inte =) Först hade jag tänkt mej jordgubbar, kanske smultron och sådana mindre enklare saker men vem vet, kan bli potatis och massa annat med =)Även höns har jag tänkt skaffa, verkar vara hur mysigt som helst att ha sånna men känner att jag måste lära mej mer om det innan jag skaffar dom och kanske hinner jag bygga deras hem nu under sommaren/hösten =)Läser Claras blogg (klicka på namnet för att komma dit) och ja, vad ska jag säga? Hon verkar ha så många bra ideer och tankar att hennes bok kanske kan få mej kreativ?? Fast jag är rätt  kreativ men inte på det sättet. Vill kunna pyssla på hemma och få det som jag vill... Gillar du det gamla fast i ny version men har bara inte den där biten som saknas för att kunna få till det. Många versioner i huvudet finns om hur jag vill att mitt hem ska vara så why not??

Klicka på bilderna för att läsa mer om böckerna och jag ska försöka recensera mera av det jag läser åt er =)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar