BuzzadorBlog

söndag 5 maj 2013

Bli en buzzador


Hej!

Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är victoriaeeng85):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=victoriaeeng85>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=victoriaeeng85</a> 

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden victoriaeeng85  till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador victoriaeeng85  till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com/se?refstr=victoriaeeng85>http://www.buzzador.com/se?refstr=victoriaeeng85</a>

Hälsningar,
victoriaeeng85

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar