BuzzadorBlog

tisdag 12 mars 2013

Dagen i korthet ;)

Började dagen med ett underbart besök hos kära Cecilia på Luleå Kiropraktorklinik där rygg och hela baletten fick smaka på sin egna lilla medicin!!!
Nacken kändes som den hade fastnat i axlarna typ, bröstryggen ville inte alls och sj-lederna spökade på dom med på sitt lilla vis!!

Tur att hon är så duktig så nu har jag separata kroppsdelar som fungerar igen, dock lite småknutar å sånt tjaffs men men det släpper förhoppningsvis snart... Ska ju på gymmet i morgon så lite omvänd peckdeck borde kunna göra susen!!!

Hem och sova... Skulle ju bara sova en liten stund då det var träning som gällde men vaknade kl 16!!! Brukar typ aldrig sova så länge efter natten på jobbet.... Men men ingen fara på taket, kroppen var väl i behov av det och då prioriterar jag det högre än ett pass på gymmet!!!

Gick ut i skogen med Essie och Mira en stund och sen gjorde jag lite hemma gjorda fiskpinnar och potatis till middag innan det bar av till jobbet igen!!!

Ska försöka mej på att köra genom ett ordentligt lydnadspass med Mira i morgon och se vad vi behöver nöta mer på!! Javisst har massa dkn lite här å var men behöver kolla allmänt hur vi ligger till lite så.... Få se vem man kan lura ut som får äran att kolla på!!!

Nä nu surra lite skit med han den där som bor i hjärtat en stund!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar